Следвайте ни

Адвокатите на Ральо се оплетоха, не знаят болен ли е, или здрав

viber icon

Адвокатите на Ральо Ралев влязоха в задочен спор по отношение на здравословното състояние на арестувания кмет на „Северен“.  По-рано през деня единият от защитниците на райкмета – адв. Христо Ботев, заяви пред медии, че здравето на Ралев се е влошило, черният му дроб бил увеличен, но от ареста отказали да му се направят медицински изследвания.

„При мен не е постъпвала информация, че здравето на господин Ралев е влошено. Не е редно да се разпространява непотвърдени твърдения“, контрира обаче другият адвокат на арестанта Сузана Алекова.

„Подобни публикации могат да влошат здравето на родителите му, които са възрастни и със сериозни заболявания“, каза адвокат Алекова пред репортер на „Марица“.

Тя добави, че в момента разследването срещу нейния клиент е в застой. Все още адвокатите на Ралев не са наясно и дали прокуратурата ще поиска от съда отстраняване от поста на задържания кмет на „Северен“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

сральо сралев... и си е!!!!!!!

27.06.2019 | 08:36

и моята майка е болна и се тъпчим три поколения в един имот???????И колко по - образовани са и родителите ми и аз и съпруга ми и децата ми.....Блъскаме и сме доволни че спим спокойно ....нямаме угризения на съвеста ...от никой не сме поискали и взели без да се потрудим и да си го изработим...........така пич не ни боли ни черен дроб ни глава...........Така както моите родители по 10 пъти питат това от къде го взе?!! ако видят нещо у дома което съм донесла и искат да знаят как съм придобила?! така се възпитава не да лъжат солидарно със сина си сега болни здрави и те в кауша......защото вината е тяхна....ако баща му беше казал е как ще купиш този имот и с какви пари и от къде сега нямаше да го боли черния дроб....Т.е бащата и майката основни съучастници и подбудители на деянието.......................

Отговори
1 1

това е живота: радост и тъга......

27.06.2019 | 08:28

А че той не беше ли болен като се простираше в супер жилището ?! Защо не се е лекувал....Нали има болница в пандиза.....Каквото такова то от тук на татък това ще му е ежедневие да свиква бе Сузи научи го нали си му адвокат.....Ей като ви почнат от клиент па минат през адвокат да ви съберат на едно място няма да имате еша си.............Какъвто клиента такъв е адвоката.....После реват едните за правосъдие другите от правосъдие...............

Отговори
0 1

Тополовград

26.06.2019 | 19:46

Стига с този Тополвградски Боклук, бе. Болен бил, Родителите му били стари и болни.. Айсиктир бе !!! Га ядаха кифтетата (изнудваше наляво и надясно) не бяха болни.. Сега кво им стана...? Разболяха се ! Да си ходят откъдето са дошли.. Или да се обадят на Брат'чеда Брендо и да си се върнат кем семейния бизнес .. Белото - много по-изгодно е! .. и никой няма да ги закача ако си плащат където трябва.

Отговори
1 1

Е

26.06.2019 | 16:15

Това е типичният гербераст - прост, неказдърен, нагъл, безскрупулен, мн корумпиран. От всякъде гонен навсякъде в геп приет.

Отговори
13 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?