2374
Следвайте ни

Адвокатът на бизнесмена, копал под Главната: Аз не виждам тунели, а вие?

viber icon

Бизнесменът Мирослав Стамов, чието име нашумя през последните дни, заради проковане под имоти на Главната, е извършвал укрепване на стари английски дворове. Това посочи неговият адвокат Борислав  Кобуров пред NOVA.

„Това представляват, по стар архитектурен план, английски дворове. Не съм запознат технически каква е височината на този тип двор, но г-н Стамов е установил, че има срутване и е започнал строително-монтажни дейности за укрепване конструкцията на фасадата”, каза адвокатът. 

„Г-н Стамов е реагирал адекватно и е поискал експертно становище, което е входирано в администрацията. Доколкото виждам, няма тунели, а пропаднал английски двор”, коментира още Кобуров.

Според кмета на район „Централен” Стамов е направил опит да увеличи обеми търговски площи, за да ги отдава под наем. Адвокатът контрира: „Не съм убеден, че има такова увеличаване, няма такива търговски площи. Нека администрацията си върши работата много по-добре”, призова Кобуров.

Юристът и защитник на Стамов беше категоричен, че достъпът до помещенията е абсолютно свободен. Няколко пъти е била извършена проверка от представители на полицията и общината, както и НИНКН, като според него в никакъв случай не може да става за иманярски дейности.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

бай Ставри

бай Ставри

30.11.2021 | 10:56

Бизнесмена от махлата Миро Стамов-Кирката, не може с 10 шерпи да съсипеш 5хиляди годишна история, като разкопаваш къщите на хората и тунели в античността, този град ще го има и след такива "бизнесмени", като Миро Стамов-Кирката решил да копае, евала! Може би е решил да извади нефт, но ударил на римския стадион и леко в съседите, по погрешка на 10 метра под земята!

Отговори
1 0
д-р Пламен е КУКУ

д-р Пламен е КУКУ

29.11.2021 | 14:29

Какви тунели, това е пловдивското метро!

Отговори
3 0
Нека не забравяме

Нека не забравяме

29.11.2021 | 14:00

Работата на един адвокат е да си криви душата срещу заплащане. Думите му имат стойност единствено в съда, не и пред обществото.

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?