Следвайте ни

Адски жеги в Пловдив! Зрител припадна на Античния

viber icon

Жегите през почивните дни респектираха пловдивчани и голяма част от тях взеха разумното решение да не излизат на слънце в следобедните часове, когато е най-горещо. Това установи репортерска проверка, а данните бяха потвърдени и от Центъра за спешна помощ.

Притесненията, че в събота, когато се отбеляза Черешова Задушница може да се стигне до масови припадъци не се сбъднаха, като повикванията на линейките на Бърза помощ за неразположени хора се брояха на пръстите на едната ръка.

На същия ден вечерта по време на операта "Орфей и Евридика" на Античния театър се стигна до викането на лекарски екип, след като припадна един зрител. Всичко се размина благополучно и той бързо се възстанови за радост на близките си и присъстващите на представлението.

В неделя повикванията на линейките не са били повече от обичайните за сезона, няма тежки припъдаци, коментираха от Бърза помощ./Марица.бг

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?