Следвайте ни

Кошмарни опашки в КАТ-Пловдив, системата не работи

viber icon

Кошмарни опашки пред КАТ-Пловдив и нито един регистриран автомобил. За това алармира в сигнал до "Марица" оказал се сред чакащите шофьор. Обяснението от служителите зда гишетата е за възникнали проблеми със системата. 

За възможни технически трудности стана ясно от съобщение на сайта на МВР по-рано. „Поради актуализация на системата за регистрация на МПС е възможно да има временни затруднения в работата на звената „Пътна полиция“ в страната. Очаква се до края на деня да бъде възстановена функционалността й“, предупреждават от вътрешното ведомство.

"Повечето хора не знаят какво става, непрекъснато се увеличава броят на чакащите за номер на возилото си, а паркингът е пълен с нови коли", оплакват се чакащите в КАТ. 

„Доста често се случват такива проблеми със системата и нещо нормално се превръща в многочасов кошмар“, пише още потърпевшият пловдивчанин. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

напалм и водородна бомба и отначало

напалм и водородна бомба и отначало

25.06.2020 | 14:39

закривай тая кочина клета, ама първо си турете намордниците, че гербокуките глобяват

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?