Следвайте ни

Абсурд! Защо тези шахти са една до друга СНИМКИ

viber icon

Две шахти за обратни води, монтирани една до друга, събират погледите на ул. „Средец”. Тя е мястото, където кипи ремонт по подмяна на подземната инфраструктура за Водния проект в „Северен”. 

На много места, които са обхванати от ремонта новите шахти са поставени набързо и без да се мисли за нивото им. Работници често ги къртят и ги вдигат допълнително. 

Улица „Карловска” вече връща предишния си романтичен вид. По протежението й бе подменена подземната инфраструктура за Водния проект.

Долната част на "Карловска" все още е в този вид

Бригада майстори реди вече няколко дни паветата на „Карловска” – северно и южно от „Оборище”.

Те ще достигат точно дотам, докъдето бяха преди.

Работа кипи и по улиците „Баткун”, „Средец”, „Поп Тачо” и „Момчил войвода”. Навсякъде е кално и шумно. 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Абсурдистан

Абсурдистан

11.12.2020 | 18:50

Такова нещо в Западна Европа няма-шахти по улицата! Там шахтите се слагат по тротоарите, защото от превозните средства хлътват, а ако трябва да се прекарва нещо или да се чисти трябва да се спира мястото за движение. На ул. Генерал Радко Димитриев наприемр са разстояние от 200-300 метра има поне 20 шахти, като някои са една до друга и като хлътнат се чудиш в коя да влезеш, защото няма как да се мине.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?