4232

Абитуриентска треска: Тузари броят 15 бона за ресторант на колела

Кухня на колела в двора е новата мода сред пловдивските баровци, решили да угодят на изкласилите си рожби. Услугата е такъв хит, че местен собственик на оборудван за готвене кемпер Freaky Fries  не може да поеме всички заявки за абитуриентските балове.  Вече има случай, в който бизнесмен предлага да плати двойно, само и само кемперът за храна да бъде в двора му за купона на отрочето му.  

Според екипа, който стои зад идеята, интересът към услугата е огромен, защото, вместо да отидеш на ресторант, ресторантът идва у вас. Нещата се случват лесно и не изискват нищо от страна на домакините, освен да бъде уточнено менюто. Друго голямо предимство е, че храната се приготвя на място, за разлика от традиционния кетъринг, при който софрата пристига вече готова и често пъти се налага да се претопля. 

Кемперът за храна Freaky Fries разполага с професионална кухня, която отговаря на всички изисквания, а за перфектното изпълнение на менюто се грижи опитен мастър шеф Антоний Петров. Цените за подобна услуга варират спрямо вида на менюто и броя на гостите, като минимумът е около 2000 лева, средно вървят между 8 и 15 бона, а максимумът е според въображението и възможностите на клиентите. Друга мода е директно да си направиш ресторант в собствения си двор и да поканиш готвач да ти готви. ​От фирма Стийлнекс, която от години ​е на пазара на производството на оборудване за ресторанти и барове, казват, че домашните професионални кухни и барови модули са хит. Те са направени изцяло от неръждаема стомана и са предпочитани основно за външно ползване, макар че има клиенти, които ги монтират вътре, защото изглеждат красиво и монолитно. Освен кухните много се търсят и така наречените "барстейшъни". Това са модули, които стоят зад бара в най-добрите заведения по света. Удобни са, тъй като могат да бъдат комбинирани, размествани и могат да бъдат изпълнени според желанието на клиента. 

Оцени новината

Оцени новината
2.6/5 от 5 оценки
2.6/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Гост 666

Гост 666

10.05.2024 | 17:46

Поредната селска изцепка . Идиотска глупост.

Отговори
5 0
Zambol

Zambol

10.05.2024 | 17:45

Това по скоро е селски кич , или поредната простотия дошла от западнала Европа .

Отговори
3 0
Задължително

Задължително

10.05.2024 | 17:44

Поредния КИЧ. В МАЙНА СИТИ АКО НЕ ПОКАЖАТ ПРОСТАЩИНА БОГАТИТЕ НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ СПОКОЙНО . ВИЖТЕ Е АЗ СЪМ ПЪЛЕН С ПАРИ.

Отговори
5 0
Пурко

Пурко

10.05.2024 | 13:31

Аман от ганьовска екстравагантност. По зле стана и от ромските веселби.

Отговори
7 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?