Следвайте ни

90 минути гасили огъня в пловдивския затвор, огласиха причината за пожара

viber icon

Час и половина са гасили пожара в затвора в Пловдив изпратените на място 3 екипа огнеборци, научи „Марица“. Оказа се, че пламъците са възникнали от късо съединение. За щастие, пострадали и загинали няма. Унищожена, обаче, е сауна, печката вътре, като са опушени 50 кв. стени. 

Сигналът за пожара е получен в 07.04 часа вчера сутрин, като е напълно ликвидиран в 08.45 часа. Произшествието е посетено от ДОСГ от РУ на МВР Пловдив.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Пройчо

Пройчо

14.06.2020 | 12:42

Защо пък да нямат и сауна в затвора, горките затворници. Направете им и джакузи, открит басейн и воден бар за да не са толкова нечовешки условията там - все пак са там само за някакви си престъпления.

Отговори
4 0
Стига бе!

Стига бе!

14.06.2020 | 13:16

Пройчо, в затвора основно са мангаси. Както и да ги къпеш ( дори с концентрат белина), ще си останат черни. А мераците им за бягство са били известни на управата сигурно още преди 3 седмици. Виж, ако организацията беше на Пелов, доста щяхме да се забавляваме!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?