2374

9 дни Коледа в "Тракия" с дъх на канела и песни

Кметът на пловдивския район "Тракия" постави вълнуващо начало на фестивала "Весела Коледа в парка". Програмата стартира още в 10 часа днес, но официалното откриване на събитието бе в 17 часа със запалване светлините на елхата. 

Жители и гости на "Тракия" ще имат шанса да празнуват заедно цели 9 дни и да се потопят в коледната магия с аромат на канела и печени кестени, коледни песни, огромна елха, коледен базар, вкусна домашна храна, топли напитки и, не на последно място, с детски център. 

 

Коледният фестивал се провежда в парк "2019" и ще продължи до 25 декември.

Коледното настроение ще е пълно, тъй като Дядо Коледа ще гостува всеки ден и ще раздава много подаръци. 

За участие в мащабното събитие в "Тракия" са се записали много детски градини и училища, танцови и музикални школи, като те ще представят коледните си концерти на фестивалната сцена. 

Днес вече се изявиха и получиха аплодисменти възпитаниците на ОУ "Васил Левски", танцова школа "Терпсихора", детска градина "Боряна" и школата по китара на Весела Христозова. Непосредствено преди запалването на елхата, се чу стихотворението "Молитва", което произнесе 6-годишната Катрин Найденова.

Утре програмата на фестивала започва в 12 часа със СУ "Св. Софроний Врачански". След учениците на сцената ще се качат Александра Иванова от "Гласът на България", Вокална група "Музичко" от Куклен, детска градина "Наталия", ще има и изпълнение на 5-годишната Марина Желева. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Лили

Лили

19.12.2022 | 07:56

Този го дават за следващия кандидат на ГЕРБ за Пловдив като кмет! Колкото и да е инициативен, е в грешната най— крадлива партия в историята на Пловдив и страната ни! Пловдив няма да прости золумите на Тотю и Зи!

Отговори
1 0
Какво лицемерие на кмета!

Какво лицемерие на кмета!

18.12.2022 | 09:28

Да празнуват децата една седмица, а пък за цял живот опасва район Тракия с комплекси-мастодонти-ГЕТА. Радвайте се сега, деца, докато все още има къде да го правите. Нека родителите ви да помислят за бъдещето и дадат червен картон на лицемерните политици.

Отговори
2 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?