71

60 водещи работодателски организации се срещнаха със студенти в ПУ

Общината презентира социалните си услуги на форума „Ден на кариерата“

 

Община Пловдив е сред 60-те работодателски организации, включили се във форума „Ден на кариерата“, който се провежда днес в Новата сграда на ПУ „Паисий Хилендарски“. Щандът на местната администрация презентира социалните услуги, които общината предоставя, съобщиха оттам.

„Община Пловдив има най-голямата мрежа от социални услуги у нас. За да я поддържаме, разчитаме и на кадрите, подготвени в специалност „Социални дейности“ в ПУ „Паисий Хилендарски“, с който  успешно си сътрудничим“, заяви по време на откриването на форума зам.-кметът по спорт, младежки дейности и социални политики Георги Титюков.

Той разгледа щандовете на работодателските организации заедно с Веселина Ботева – директор на дирекция „Социална политика“ и Надя Танева - директор на дирекция „Социално подпомагане“.

Форумът е организиран от Университетски център за кариерно развитие и Студентски съвет на Пловдивски университет. Студентите имат възможност по време на събитието да се запознаят със стажантските програми, практики, свободните работни позиции не само в дирекция „Социална политика“ към Община Пловдив, но и в секторите финанси, човешки ресурси, информационни технологии, туризъм, икономика и др.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ехо от треия свят

Ехо от треия свят

15.03.2023 | 20:00

Без производство, само със социална дейност - Територия без бъдеще.... Жалко за младежта, останала тук с надежди. ПУ ако произвежда само специалисти по социална дейност - да спуска кепенците.

Отговори
2 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?