Следвайте ни

60 камери пазят колите на многоетажния паркинг

viber icon

Шестдесет видеокамери ще пазят колите на първия многоетажен паркинг, който се строи в "Западен" до жилищния гигант "Корона". Строителите са направили кофража и се очаква до няколко дни да налеят първа плоча, каза кметът на района Димитър Колев.

Гаражът ще е на три нива, с търговски обекти в партера и места за 150 автомобила. Средствата в размер на 3,3 млн. лева са осигурени от общинския бюджет.

Видеонаблюдение се въвежда и в парка, който се изгражда на мястото на съборената сграда на ДГ "Мир". В момента се прекарват кабели за парково осветление.

"Ще търсим средства за 12 камери, които да обхващат цялото зелено пространство, защото от видеонаблюдението има ефект", коментира Колев.

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Бай Ставри

16.06.2019 | 19:40

Чакам ТЕ

Отговори
6 0

Батко

16.06.2019 | 19:21

С камери коли няма да опазите, кавал!

Отговори
6 1

тъпи,послушни и крадливи

16.06.2019 | 18:23

поредния крадец от шайката на маминия

Отговори
7 1

член на ГЕРБ

16.06.2019 | 18:09

Семпла статия за един безгръбначен послушко,чиято цел е да ни припомни,че и него го чака специализираната прокуратура.Вместо да му извадят очите да не му изпишат веждите,защото от запознати знам , че бил доста гостоприемен в задната си половина .......

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?