49

55-ти рожден ден отпразнува ДГ "Славей"

ДГ "Славей" отбеляза своя 55-и рожден ден и завършването на четвърта група с голямо тържество. Събитието се проведе под ръководството на директорката г-жа Любка Биволарка и бе почетено с присъствието на кметът на район "Северен" г-н Стоян Алексиев, г-жа Дора Мирчева от отдел образование към община Пловдив и родителите.

На тържеството, което събра много гости, бяха представени песни и танци от децата от всички групи, включително и най-малките деца от яслената група. На сцената изгряха талантливите изпълнители от квартет "Славей", които зарадваха присъстващите с народни песни.

Събитието бе израз на радост и сближаване, подчертавайки значимостта на ДГ "Славей" като важна институция за развитие на децата и подкрепа на техните семейства. Благодарение на ангажимента и усилията на директорката и нейния екип, детската градина продължава да предлага качествено образование и грижа за малките си подрастващи.

ДГ "Славей" изразява своята благодарност към всички гости, които участваха в тържеството и подкрепиха тяхната непреходна мисия за възпитание и образование на децата в района.

 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 2 оценки
4/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?