Следвайте ни

50 чувала с играчки и 500 кг пакетирани детски вкусотии на празника “Вълшебно лято... с КАТРА ФМ”

viber icon

Превърналият се във весела традиция детски празник “Вълшебно лято” на радио KATRA FM и тази година ще забавлява малчуганите на Пловдив, макар и с почти месец закъснение. От Пловдивското радио са подготвили много награди за всички деца, а на сцената освен забавните игри, ще се изявят и лауреати от международни детски конкурси за пеене, музика и танци. Водещи на събитието са познатите гласове от ефира на Пловдивското радио -  Едит и Петя, а вкусните изненади ще са в шатри около сцената. Повече от  1000 пакета с полезен оризов детски чипс, 1000 милк бургера, един тон трапезна вода и познатата огромна торта, с парче за всяко дете, ще има на голямата фестивална поляна на Младежкия хълм на 27 юни, събота, от 18:00 часа. 

Празникът си има и благородна кауза. Доброволците на НАРД, ще набират средства за  ремонт на Инфекциозна болница в Пловдив. Всеки дарител получава от пунктовете на НАРД бутилка вода, плажна хавлия, детска книжка или милк бургер. А финалната томбола ще разпредели сред дарителите надуваеми батути, плажни дюшеци, лодки, джетове,  топки, водолазни принадлежности и чували с играчки. 

Над 1000 пакета хрупкав оризов чипс ще бъдат раздадени на малките гости на празника. А за всички участници в програмата и игрите на сцената, има приготвени много забавни играчки, ранички, пъзели и книжки. 

От КАТРА ФМ ще изградят и няколко шатри, в които децата ще се забавляват с рисуване, боди арт и викторини. За най-малките традиционно ще бъде опънато и най-голямото “Не се сърди човече”. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?