Следвайте ни

2019-а - година на рокадите в пловдивската полиция

viber icon

2019-а се превърна в година на важни рокади по върховете на пловдивската полиция. На 31 юли ОДВМР беше оглавена от ст. комисар Йордан Рогачев, който преди това ръководеше полицията в Пазарджик. Предшественикът му Атанас Илков пък беше преместен на същата длъжност в Кърджали.

В началото на декември беше сменен и началникът на КАТ под тепетата Димитър Димитров. На неговото място седна досегашният шеф на Охранителна полиция Венелин Младенов, а неговия пост зае началникът на Специализирани полицейски сили Виктор Празов.

Отдел „Криминална полиция“ пък беше поверен на комисар Георги Ташев, което доведе до още няколко преназначения по веригата в пловдивската полиция.

Три районни управления в региона също са с нови началници от тази година. В РУ-Труд вече командва гл. инсп. Коста Кючуков. Глаен инсп. Самуил Хаджиев пое районното в Раковски, а Пламен Арабски оглави РУ-Хисар.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?