49

2000 пролетни цветя засадиха на Бунарджика СНИМКИ

С около 2000 теменужки и парички екипи на „Градини и паркове“ украсиха цветните лехи на Бунарджика, където на 3 март ще се чества 146-ата годишнина от Освобождението на България от османско иго.

Директорът на общинското предприятие Антон Георгиев увери, че всички основни пътеки, които водят от подножието към върха на хълма, са почистени.  Ремонтирани са пейките. За празничния ден са осигурени дежурни екипи.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
tuytu

tuytu

01.03.2024 | 21:01

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт!!!--- https://shout.to/keto

Отговори
0 1
Иванова

Иванова

01.03.2024 | 20:01

Та питането ми към госпожа директорката е: защо тревните площи по бул. Копривщица от прелеза на Пещ.шосе до стадион "Пловдив " са в това жалко състояние? Кой се грижи за растителността там? И ако е Вашето предприятие -в какво се изразява грижата Ви? Кой Ви позволява да духате листата с духалка и да вдигате прах до небесата и да тровите и без това откровения въздух на Пловдив?

Отговори
1 1
Иванова

Иванова

01.03.2024 | 19:53

Чудесна новина. Адмирации. Имам въпрос към директорката на "Градини и паркове"или "Паркове и градини", не зная как е правилно,защото наоколо по бул. "Копривщица " и всички останали улици в карето от "Пещ. шосе,бул Копривщица, Братска могила и включително Гребна база няма нито градини, нито паркове. Тотална мръсотия, изровени тротоари /опитайте се да минете по тротоара на "Чернишевски"2, за да отидете в данъчното/, паркинга срещу спортния диспансер ,до пазара е заринат с боклук, но на кой му пука? Разходите се из Гребната - мръсотия и тотална разруха,ръждясали седалки на трибуните,изкривени огради, вижте в каква мръсотия се продава варената царевица, но....на кой му пука?

Отговори
1 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?