Следвайте ни

150 менюта с вкусна храна раздадоха благотворително в „Тракия”

viber icon

150 менюта с вкусна и здравословна храна получиха днес жители на район „Тракия”. Благотворителният обяд включваше пилешка супа, пиле с ориз и десерт и бе осигурен от Васил Петров – дарител на продуктите, и от Петър Събев - собственик на верига заведения, която приготви храната. Това е поредният благороден жест на дарителите, пред които никога не е стоял въпроса дали да помогнат, а как да помогнат.

 „В дни на световна криза и въпреки затрудненията пред  бизнеса, има хора, които отварят сърце и протягат ръка на нуждаещите се. Благодаря им за социално отговорното отношение”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров. 

Заедно с екипа си той превърна в кауза подпомагането на граждани с ниски доходи и домакинства, изпаднали в затруднение заради пандемията. Инициативата „Пакет с грижа” започна от пролетта и бе организирана от Костадин Димитров. Днес доброволци се погрижиха обядът да стигне и до домовете на трудноподвижни жители на района.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

веско

веско

27.01.2021 | 20:07

тТОЯ КМЕТ Е ГОЛЯМ МЪЖ.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ДА ПОМАГА.МНОГО СА ЛЮБЕЗНИ И СЕКРЕТАРКИТЕ И ПЕРСОНАЛА КОЙТО Е ОКОЛО НЕГО

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?