46

1000 пловдивчани посрещат Иван и Андрей на Bulgaria Wants You

Традиционното кариерно събитие на Bulgaria Wants You стартира през 2023 в Пловдив и ще се състои тази събота на 11 февруари. „Кариера и живот – защо в България?“ ще събере на едно място най-отговорните работодатели от страната и региона. Очакват се близо 1000 човека да посетят форума в Зала С.И.²Л.А. Водещи са Иван Христов и Андрей Арнаудов, а сред популярните лектори са Нешка Робева, Александър Сано и Светослав Иванов.

„Целта ни е реално да мотивираме присъстващите да се развиват у нас и да ги запознаем с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Поканени са топ мениджъри от корпоративния свят - Евгени Иванов, Кирил Игнатов, Росица Кузманова, Радослав Кошков и Марин Трошанов. Всеки един от тях се определя за успешен и щастлив тук, в България. И всеки от тях ще сподели своя опит и ще даде съвети за кариерен растеж.“ – разказва Андрей Арнаудов.

Над 30 работодателски щанда ще бъдат на разположение в изложбената площ, която ще бъде активна през целия ден и където гостите ще могат директно да кандидатстват за работа. Събитието „Кариера и живот – защо в България?“ е напълно безплатно, но изисква регистрация на сайта на Платформата https://bulgariawantsyou.com/events/plovdiv-2023 

„За втори път ще бъда лектор на форума и вярвам, че в него наистина има смисъл. Изключително важно за просперитета на една нация е да има смислен народ в нея, а аз видях точно такъв в залата. Очаквам и в Пловдив да се срещна и запозная с интересни млади хора, които търсят своето развитие тук. Надявам се да успея да ги мотивирам, че с хъс, амбиция и труд могат да осигурят своя живот тук.“ – споделя Александър Сано.

Събитието се осъществява с генералната подкрепа на Кауфланд България, в партньорство с община Пловдив и със съдействието на Сдружение "Клъстер Тракия Икономическа зона".

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
davidof

davidof

08.02.2023 | 12:28

предоставяне на селскостопански и индустриални инвестиционни кредити Аз съм маркетинг мениджър в международна финансова институция, специализирана в международни заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 10 000 000 евро. нетният лихвен процент е 2% на година за всички ваши нужди, свържете се с нас по имейл: [email protected]

Отговори
0 0

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?