3906

10 отбора и над 100 участници в зрелищен футболен турнир в „Източен“

Общо 10 отбора и над 100 участници се включиха в ежегодния футболен турнир в район „Източен“, провеждан с отбори, представители на учебните заведения. В надпреварата участваха ученици от 2 възрастови групи – юноши младша от 5-7 клас и юноши старша от 8 -12 клас.

Състезанието започна с груповата фаза на юноши старша, в която 1-во място спечели отборът на ПГСАГ „Арх. Камен Петков“, с голмайстор Веселин Локов  Втори се класираха децата от СУ „Найден Геров“, а третото място е за ПГТ „Проф. Асен Златаров“.

След изключително интересен финал и дузпи, шампиони във втората възрастова група станаха играчите от СУ „Найден Геров“, следвани от отборите на ОУ „Д. Дебелянов“ и ОУ „В. Левски“, а голмайстор на групата е Илиян Черпоков от ОУ „В. Левски“.

Това е поредно издание на традиционния турнир за „Купата на Кмета“, което тази година се проведе в зала Атрим Арена. Всички деца си тръгнаха като победители, изпълнени с приятни емоции и амбиции за усъвършенстване в спорта.

Победителите награди лично кметът на район „Източен“ Иван Стоянов, заедно с националът до 21г. Тодор Павлов , който кметът даде за пример на талантите, как се съчетават успешно спортните постижения и учението. 

Кулминационният завършек на спортното мероприятие бе демонстративната футболна среща между отбора на Кмета и този на треньорите. Като любезен домакин, Иван Стоянов връчи купата на отбора на треньорите.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?