Следвайте ни

10 209 души избраха Петър Петров за нов кмет на "Източен"

viber icon

Петър Петров от ГЕРБ е новият кмет на район "Източен", съобщиха от ОИКМИ. Според 100 процента обработени протоколи - 70 на брой, за кмет на район „Източен" са гласували 16 486 души, валидните бюлетини са 15 311. Двамата кандидати получават следните резултати:

Петър Петров от ГЕРБ - 66.68 процента или 10 209 гласували

Яшар Асан от ДПС - 33.32 процента или 5 102 гласували.

Резултатите са окончателни на база 100 процента обработени протоколи, съобщиха от ОИКМИ.

В централа на ГЕРБ в „Източен" празненствата започнаха веднага съобщаване на крайните резултати, а победителя Петър Петров поведе хорото под звуците на оркестър "Родопи" заедно  с лидерът на пловдивските „гербери" и областен управител Иван Тотев. Малко по-късно победителите тръгват към сградата на кметството. Петър Петров официално ще положи клетва в четвъртък.

Ще бъда кмет на всички в района, каза развълнувания победител. Ще мисля еднакво за всички и няма да ги деля, както се опитваха да агитират преди избора някои, каза Петров. Новоизбраният кмет бе развълнуван и от победата, и от подкрепата. Резултатът е смазващ и пожелавам на всекиго такава победа, каза Петров. Подкрепиха ме всички партии от център-дясно и Атака също на втория тур, за което благодаря. Посвещавам победата и на всички членове на ГЕРБ, добави Петров.

В район"Източен" в Пловдив победи екипната работа, а самата победа е оценка за двегодишния труд на ПП ГЕРБ там. Това каза местният лидер на партията Иван Тотев. Най-сладкото в тази победа е оценката, която ни даде населението на района за свършената работа досега, добави Тотев, който бе кмет на района преди парламентарните избори. За тези избори за кмет на района е била мобилизирана цялата градска организация от над 250 души, а предизборният щаб е бил от 32-ма души. Включили са се и депутатите. Шест екипа са работили с населението. Той посочи, че задържаните днес двама роми със списъци по обвинение за купуване на гласове със сигурност не са техни хора.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

колега

колега

01.11.2009 | 20:57

Сега, съгласно закона, вразуми тази паплач, научи ги да спазват закона, ако имат желание да живеят в град ПЛОВДИВ! ЗУТ И ППЗУТ важи за всички субекти!

Отговори
0 0
жшайэк

жшайэк

01.11.2009 | 14:54

http://bgpetition.com/NO-Turkey-in-EU/index.html - Петиция за не приемането на турция в Европа!!

Отговори
0 0
Ivanov

Ivanov

01.11.2009 | 13:58

За какъв обществен ред ми говориш?!Ела да видиш пред нашия вход на Ракита 2 в кв. Изгрев - магазинчето от входа се е превърнало в квартално кръчме и събира всички пияндурки и зиме и лете!А децата при тях ли да си играят?А мизерията им кой ще я чисти? А това, че не се знае кой к`ъв е и к`во мисли?

Отговори
0 0
Мария

Мария

01.11.2009 | 08:41

Защо не ни оставихте да заспим до 2.00часа? Кой ви разреши да нарушавате закона за обществения ред и сигурност? Така ли ще се грижиш Петров за избирателите си.Благодарим ти за снощния купон в "Огледалото".Ти май забрави, че в този блок живеят хора.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?