4020

1, 2, 3...12! Шик по френски от Френската гимназия СНИМКИ

Ако някой не вярва, че в днешно време може да има образцови абитуриенти, възпитаниците на Френската езикова гимназия в града под тепетата доказаха, че това е напълно възможно. 


Зрелостниците обраха точките пред хотел "Тримонциум" по много параметри. Като се започне с тоалетите и се стигне до възпитанието. 


Абитуриентките взеха акъла на всички с невероятни рокли. Кичът и лошият вкус сякаш бяха забранени със закон, за да отворят път на дискретната елегантност, на семплите, но достатъчно бляскави бижута, на веселбата, която се побира в нормални граници. 


Впечатление направи доминацията на дамите пред момчетата. Абитуриентките заложиха на рокли, достойни за церемонията по връчване на Оскарите, основно в черно, златисто и сребристо. 


Зрелостниците бяха ескортирани с лъскави коли, но без излишни декорации. Едно след друго през паркинга се изредиха БМВ-та, мерцедеси, ферарита, мощни мотори и много други. 


Открои се возило, което превозваше зрелостник, като на тавана беше завързан надуваем делфин. "Може би е символика, че след бала ще трябва да се гмурнат в дълбокото", разсъждаваха зяпачи. 

Сред празнуващите бе и момиче от Корея, завършило Френската гимназия. 


За разлика от предните няколко дни, тази вечер зрелостниците не използваха димки, нито вувузели или други подобни. 


Със сигурност учениците от Френската гимназия демонстрираха изящност и класа, която няма как да бъде подмината.


Снимки от Наташа Манева 

Оцени новината

Оцени новината
3.6/5 от 12 оценки
3.6/5 от 12 оценки

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?