Подай сигнал

Пловдив събра Орлин Павлов и Михаела Филева

Двамата записват песен към саундтрака на филма “Завръщане”

Култура

от РУСЛАН ЙОРДАНОВ 489 прегледа 0

Пловдив събра Орлин Павлов и Михаела Филева

Орлин Павлов и Михаела Филева записват своята първа съвместна песен, която ще бъде част от саундтрака на филма „Завръщане”.

Написан от Графа специално за най-новия филм на Ники Илиев, сингълът ще бъде представен за първи път по време на специалния плаващ концерт на Орлин Павлов на 28 август на Гребната база в Пловдив. По време на концерта, в реално време, ще бъде заснета финалната сцена на романтичната комедия „Завръщане” под режисурата на Ники Илиев, а публиката на плаващия концерт ще стане пряк участник и във филма, чиято премиера ще е през октомври.

В „Завръщане" участват Башар Рахал, Александър Кадиев, Диляна Попова, Евелин Костова, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Райна Караянева и Искра Донова. В лентата се разказва за трима приятели, които се завръщат у дома в Пловдив, за да помогнат на друг свой другар от детството да спаси родната си къща.

Концертът на Орлин Павлов, както и филмът „Завръщане”, са част от програмата на „Пловдив - Европейска столица на културата 2019”. Невероятното музикално изживяване ще е напълно безплатно за всички зрители, като на плаващата сцена освен Орлин Павлов и Михаела Филева ще се качат и други любими български изпълнители -изключителните Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов-Графа и Бобо.

Концертът и записът на последната сцена от филма е с начален час 20.00 ч., а от 18.00 ч. DJ Stephan Love ще подгрее публиката за концерта на Гребната база в града под тепетата.