Пловдив с награди от “Детско полицейско управление”

Четирима ученици от СУ “Черноризец Храбър” в областния град взеха участие във финалния етап на двугодишния национален проект “Детско полицейско управление”, осъществен от  ГД „Национална полиция“ със съдействието на Спортна асоциация на МВР и Български младежки червен кръст.

Четвъртокласниците Димитър, Георги, Мария и Гергана премериха знания и сили с други 23-ма състезатели от всички области в страната по теми за пътната безопасност, оказване на първа долекарска помощ, майсторско управление на велосипед и бойно-приложни техники. В надпреварата малките пловдивски полицаи успяха да извоюват бронзов медал в  дисциплината “Оказване на долекарска помощ”, а в крайното класиране заеха девето място. 

За изключително доброто им представяне в националния проект, четиримата ученици бяха отличени от ръководството на Областна дирекция на МВР – Пловдив с почетни грамоти и предметни награди по време на тържественото честване на 40-годишния юбилей на СУ “Черноризец Храбър”. Благодарност за проявения интерес и усърдие получиха още 15 техни съученици, както и активно ангажираните в подготовката им класен ръководител Петранка Сталева и директорът на училището Елена Кисьова.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?