Подай сигнал

PLOVDIV PLAZA открива летния сезон с тераса парти

Бизнес зона

от Екип Марица 1413 прегледа 0

Какво по-хубаво начало на летния сезон от яко парти? Отговорът е – тераса парти!

Най-интересният и модерен мол в града PLOVDIV PLAZA ще зарадва меломаните и феновете на фънк, соул и реге музиката с щур купон на Източната тераса на 22 юни (събота) от 19.00 часа.

А за любителите на латино ритмите на 6 юли от търговския център са подготвили Salsa&Cocktail Party на Южната тераса.

Тази неделя в 10 ч. на ниво 1 в PLOVDIV PLAZA мол е началото на празник на качествената храна. Фермерският пазар ще предложи разнообразни стоки от местни производители до 14 ч. Пекарна „Златна утрин“ ще представи вкусен хляб с квас. Пчелна ферма „Интер-Ко“ ще предложи натурален български мед, а сред изложителите ще са още занаятчия, изработващ дървени дъски, производител на лютеница и дори фъстъци.

„Планираме базарът да се превърне в традиция и пловдивчани да знаят, че всяка неделя при нас ще намерят качествени храни, директно от производителите. Планираме да обогатим асортимента, като от следващата неделя ще се включат още производители на млечни продукти, зеленчуци и др.“, коментираха от мениджмънта на мола.

И през този месец малки и големи може да научат правилата или просто да поиграят на интересни бордови игри всяка втора и четвърта сряда на месеца (за юни датите са 12.06 и 26.06) от 18.00 часа пред зоната за хранене.

Хуморът и забавата ще царуват в PLOVDIV PLAZA на 28-и, петък от 18.00 часа, когато ще се проведат „Виц дуели“. Всеки може да участва и да разкаже най-забавните и смешни вицове, които знае. А за финалистите ще има и специални награди.

През юни продължават традиционните вече забавления за деца в неделя. Началният час е 11.30 часа. Тази неделя ще е сладоледена - малчуганите ще режат и апликират, за да направят свои макети на сладоледи на клечка. На 23.06 на ниво 1 ще има балони, боички и много усмивки. Децата ще рисуват с балони и ще може да си направят абстракции или причудливи животинчета с тази весела техника. В последната неделя за месеца малки и големи ще може да се включат в танцовия уъркшоп „Готови за лятото“.

Коментари