PLOVDIV PLAZA мол с голяма изненада! Подари на всички пловдивски читалища биографичната книга на Стоянка Мутафова

Биографичната книга на Стоянка Мутафова „Добър вечер, столетие мое!“, подписана лично от актрисата, получиха 24 читалища в Пловдив благодарение на PLOVDIV PLAZA мол. Биографичната книга за легендарната на българското кино и театър е написана от дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки и разказва историята на вечната „Госпожа Стихийно бедствие“.

„Иска ни се повече хора да могат да се докоснат до историята и живота на великата българска актриса. Вярваме, че „Добър вечер, столетие мое!“ е чудесно попълнение на библиотечния фонд на читалищата и ще зарадва много читатели.“, споделиха от мениджмънта на търговския център.

В допълнение към инициативата от PLOVDIV PLAZA мол споделиха, че са организирали и игра във Facebook. Петима от отговорилите вярно на въпроса „Колко години на сцена отбелязва стоянка Мутафова“ ще получат по една биографична книга с автограф от Стоянка Мутафова. Играта е в сила от 11 до 21 април.

Известната актриса, която отбелязва 70 години на сцена, гостува за 50-годишния юбилей на Общински институт „Старинен Пловдив“ миналата седмица. Препълнената Малка базилика се оказа тясна да побере всички желаещи да видят лично голямата българска актриса и да получат автограф от нея.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?