Подай сигнал

PLOVDIV PLAZA мол и книжарница Ciela подаряват книги срещу дрехи за рециклиране на 24 май

Много забавления и подаръци очакват малчуганите през целия ден на 1 юни

Пловдив

от Екип Марица 621 прегледа 0

PLOVDIV PLAZA мол и книжарница Ciela подаряват книги срещу дрехи за рециклиране на 24 май

По случай празника на българската писменост най-модерният търговски център в града PLOVDIV PLAZA и книжарница Ciela организират кампания „Стари дрехи за нови книги“. На 24 май от 10 до 18 часа всеки, който донесе плик с ненужни дрехи за рециклиране, ще има възможност да избере една детска книжка от специалната библиотека на ниво 2 в мола.

„Кампанията „Стари дрехи за нови книги“ има две позитивни страни – с подкрепата на книжарница Ciela ще подарим книжки на децата и подрастващите и ще ги насърчим да четат повече. В същото време насочваме вниманието на хората към възможността да рециклираме вместо да унищожаваме стария текстил.“, коментираха от мениджмънта на PLOVDIV PLAZA.

В партньорство с HUMANITA предадените дрехи ще бъдат сортирани и разпределени за повторна употреба за нуждите на БЧК, държави от третия свят или преработени за производство на нов текстил.

В рамките на кампанията от 11.30 часа за малчуганите ще бъде организирано и четене на детски приказки с етюди.

PLOVDIV PLAZA мол продължава традицията в неделя да радва децата и техните родители с интересни забавления напълно безплатно. На 26 май от 11.30 часа в Източния атриум на ниво 0 Корпусът за бързо гърмене ще покаже забавната страна на науката с интересните и образователни експерименти.

На 1 юни малчуганите са добре дошли на целодневния детски празник в PLOVIDV PLAZA, където ги очакват много безплатни забавления, изненади и награди.

От 11.00 часа малките таланти на Пловдив ще могат да се изявяват на специално изградената сцена в атриума на мола. От 13.00 часа забавленията продължават с безплатна креативна работилничка. В 17.00 часа е началото на музикалното шоу на театър „Вилекула“ с много танци, песни, игри и, разбира се – награди.