Подай сигнал

Пловдив обсъжда мерака за общински кредит от 13 млн.

Пловдив

от СТАНИМИР КРОНЕВ 498 прегледа 0

Пловдив обсъжда мерака за общински кредит от 13 млн.

Близо 70 души присъстват в момента на общественото обсъждане по проекта за нов общински заем на стойност 13,2 милиона лева. По предложение на местната администрация парите са предвидени за изграждането на три паркинга - два многоетажни в ЖК Тракия и на ул. ”4-ти януари”, както и един до кръговото на бул. “Източен”. Друга част от средствата са за ремонт на подлеза на “Баня старинна”. Проектът не попада в обхвата на член 17.

Срещата започна с изненадващо участие на кмета Иван Тотев, който няколко пъти подчерта, че според него общината спокойно може да поеме дълг от 100, а не от 13 милиона. Активно присъствие има от цялата група на ВМРО в местния парламент, както и общински съветници от почти всички партии.

Слави Георгиев от ВМРО изрази позицията на патриотите. Според тях намерението за теглене на заем не е средство за решаване на проблемите с паркирането. Георгиев мисли, че ако заемът ще се тегли, трябва да е за по-значими обекти.

Коментари


Пълна некомпетентност, от страна на общината по случая!

Каза , че обсъждането с хората нямало значение , но от него да мине дошъл!!!!

САМО ЧЕ МАМИНИЯ СЕДЯ ПОЛОВИН ЧАС И СИ ТРЪГНА ОТ ОБЩЕСТВЕНОТО ОБСЪЖДАНЕ С АРГУМЕНТА ,ЧЕ ИМАЛ РАБОТА.ТОЧНО ЩЯХ ДА ГО ПОХВАЛЯ, ЧЕ ТОВА Е ПЪРВОТО ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА КОЕТО ПРИСЪСТВА ОТКАКТО Е КМЕТ ,АМА ТОЙ ВЗЕ ЧЕ ИЗБЯГА.

Крадльото заминава и гледа да ни набута с нови заеми - къш бе кавал .

Евала ви за независимото мнение и реално да назовете нещата. Относно Маминия и все отбор кандидат-кметове-крадци на Герб:ДОЛУ ЛАПИТЕ ОТ ГРАДА НИ,КРАДЛИВА ШАЙКО ПРИСЛУГИ НА БОКО!Всичките членове на Герб(Гроб)в града ни са 1000 души!!!Проста аритметика,смятай,що за нагла крадлива хайка на държавна хранилка са и как манипулират избори на толкова хиляден град-Пловдив!!!Крадци-чупката от града ни!!! А мега-крадеца Тотьо на изпроводяк гледа как да досъсипе града с кредит за 13 милиона,като не може да ги открадне!!!В затвора-Мамин с цялата ти крадлива дружинка на хранилка!

Тоя Тотев ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА БРЕ ??? ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ ???

Е, чудесно, че и репортера, уважаемия г-н Кронев присъства на обсъждането, може да научи нещо за бюджетните финанси. Вчера се смях два часа и половина на статията за самоизяждането на Синята зона. Няма в Европа, красив център на град и да има автомобили...

Вземайте колкото можете, все едно няма да го върнете! Имаме клауза "необслужени кредити"