Подай сигнал

Плевнелиев: Подобрихме офертата си към "Фолксваген"

Бизнес зона

от Екип Марица 3344 прегледа 0

Снимка: Гугъл

България има шанс „Фолксваген” да построи следващия си завод у нас. Намерихме начини да оптимизираме офертата си.

В много скоро време България ще покаже още по-добра оферта, заяви Росен Плевнелиев, който е председател на Автомобилен клъстер България, за конкуренцията ни с Турция за инвестицията на германския концерн.

Ако „Фолксваген” изберат Турция, това ще изпрати един изключително лош сигнал към всички демократично мислещи хора на Балканите, каза още експрезидентът. Той изрази категоричното си несъгласие с премиера на Долна Саксония, според когото именно защото и в Турция има много демократично мислещи хора, една инвестиция на „Фолксваген” там би подкрепила тях.

На финала сме, решение още няма. Докато една от двете държави не подпише договор с „Фолксваген”, всяка една от двете страни продължава да участва в състезанието. Един такъв концерн като „Фолксваген”, няма да допусне на финалната права да остане само един участник, който в един момент да не си спази обещанията и да му извива ръцете”, категоричен бе Плевнелиев.

„Изборът между двете държави изглежда така – от една страна имаме държава-членка на ЕС и на НАТО, която има по-изгодни разходи за производство и която е много по-прогнозируема. От друга страна имаме Турция с всичките й проблеми. Изборът на „Фолксваген” изпраща много силен сигнал към демократичните общности в региона”, каза още той.

Според него ако бъде избрана България, това засилва изключително много позицията както на ЕС, така и на Германия на Балканите.

Ако бъде избрана Турция, губим илюзии, че всичко е въпрос на човешки права и свободи, а всъщност става въпрос за едни пари и там диктаторът е обещал повече пари”, допълни Плевнелиев.

Източник: offnews.bg

Коментари


Щом този задник Плевнята е поел реализацията на сделката с завода,пишете VW бегали.

Освен метро до София и самолетна линя София-Кримиковци. Един стар скеч за бай Тошо, на Шкумбата. -Другари,ще ви направим и път и мост. -Нямаме река,другарю Живков. -И река ще ви направиме и детски градини. -Нямаме и деца... -И деца ще ви направиме другари...

ЩОМ ГЕРМАНЦИТЕ ИНВЕСТИРАТ ПРИ ДИКТАТОРА ДЕМОКРАЦИЯТА. НА ДИКТАТОРА Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕД ТВ.ОЯТА УЙДУРМА ДЕМОКРАЦИЯ ТУКА

Този в ролята на какъв се изявява? Той ли "подобрява офертата" за немците? Що не си се занимава със Соросовите фондации и да не се показва, да дразни хората?

Вдигни адреналина ,убий скуката ,влез в играта !Заложи 10 евро и ги умножи до 10 000.Наслади се на тръпката и забавлението!Регистрация за 10 секунди! Мяткай се !https://bit.ly/2HKWzdH

Някакви доводи ще предоставите ли? Само да питам от тези славни и дар божи(Плевнелиев) 100-на завода по каккъв начин подобриха обстановката в региона? С колко се увеличи средната работна заплата? С какво подобри начина на живод? За примера само в Германия един работник в такъв завод взима месечно възнаграждение 1800 Евро и произвежда 200 бр. детайли, тук средна заплата 900 лв.= 450 Евро и пак искат 200 детайла. В германия бутилка олио струва 1 Евро тук 2 лв. Вие като такъв капацитет как бихте определили този дисбаланс?

Призовавам дебилската публика на Марица да се въздържа от коментари поради вроденото и невежество. Вие гниди долни не сте свършили и една милиардна от това, което е свършил Плевнята за тая държава, а имате прости големи усти и кухи глави да го ругаете! За простаците дето не са в час ще кажа че преговорите за привличане на Фолксваген в България се ръководят от самото начало от Плевнята. Нито министрите, нито Борисов, нито който и да е по навътре в процеса и негова е заслугата да изпреварим другите три държави. А гнидата Радеф е само малко гнусно човече, което се опитва да отмъкне нещо от чуждия труд и чуждата слава. Под ръководството на Плевнята тоя клъстър докара в България над 100 такива завода свързани с автомобилната индустрия е намери работа на стотици хиляди българи. Благодарение на него Пловдив е центъра на тая индустрия, а вие долни хлебарки заслужавате само и единствено презрение и мъчителна смърт!

E ferdi mravkata ne uspqhme da se lishim ot teb,no sled kato si reshil da lavirash ot strana v strana.Dnes mn silni dumi ot teb evala. S izvinenie kam Ferdi beshe strahotna animaciq.

Смешник!

Смешник,КОРУПЦИЯТА е проблемът тук , вие НЕ правите нищо срещу нея, не разбрахте ли, чужденците са наясно и не ви щат и подобрената оферта!

koi e plevnaliev za da komentira dargavni vaprosi.ne pyblikyvaite izkazvane na nekompetentni xora

А бе този с усмивката на пикаеща крава кога най сетне ще кротне.

Другарю Плевнелиев, в качеството си на какъв преговаряш ?

Този кой е?