Подай сигнал

Питбул нападна 11-годишно дете край Хасково

Регион

от Екип Марица 1341 прегледа 0

Снимката е илюстративна

Питбул се нахвърли върху 11-годишно момиче в хасковското село Малево, пише Haskovo.info.

Инцидентът е станал снощи около 19 часа.

Детето има наранявания по гърба. Родителите му обаче не извикали линейка.

Хората призовават да се вземат мерки, защото ги е страх да излязат на улицата. Инцидентът е станал снощи в махалата до църквата, когато кучето било изпуснато от двора, излязло на улицата и нападнало момичето.

Кметът на селото е разговарял със собствениците на питбула и е поискал от тях да го махнат от селото.

Преди няколко месеца питбул нападна минувачи на улица в Хасково. Животното още е в кучешкия приют и предстои да бъде решена съдбата му.

 

Коментари


УЖАС!-отново кучетата страдат заради ЧОВЕШКОТО БЕЗХАБЕРИЕ И НЕ ЖЕЛАНИЕ ДА НАУЧАТ ЖИВОТНОТО ДА ПРИНАДЛЕЖИ НА КОМАНДИ! А и щом е нападнало човек, то значи е бил или не добре дресиран или държан на верига без да му се обръща НИКАКВО АМА ГРАМ ВНИМАНИЕ!-ЩО НЕ СЕ ЗАМИСЛИТЕ МАЛКО И НЕ СЕ ОСЪЗНАЕТЕ ЧЕ НЕ КУЧЕТО Е ВИНОВНИ А НАЧИНА ПО КОЙТО ТО Е ОТГЛЕДАНО!-АКО НЕ МУ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ И АКО СЕ ДЪРЖИШ СЪС ЖИВОТНОТО КАТО С ТАКОВА МН ЯСНО ЧЕ ЩЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ И ЩЕ ИМА НАХАПАНИ ХОРА, 100% ТВА Е КУЧЕ С НЕДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ! ХОРА ЗАПОМНЕТЕ!-НЯМА ЛОШИ КУЧЕТА-ИМА ЛОШИ СТОПАНИ!!!!!!!!

Кучетата само с намордници да се разхождат ,да има тежки санкции за собствениците,които не го спазват!Защо все чакаме да се случи най- лошото,хората ли са важни или кучетата?

Така вече май се заяждате с порадата и май нямате достатачно новини за да пишете друго нещо или ще е питбул или ще е колко скъпо на плажа

Да мрат собствениците!!!

Да продължаваме да търпим тези издевателства над нас! Чета по новините че кучкари те щели да излизат на протест ако държавата не създаде комисия която да решава кое куче е агресивно, а нас кучетата но хапят, разкъсват, нападат и ние си мълчим и пишем. Кога ние потърпевшите ще излезем на протест срещу отглеждането и пускането без надзор на опасни кучета???