Пияна девойка размаза 6 паркирани коли като Габриела

Пияна 24-годишна девойка е помела 6 коли във Варна в четвъртък вечер. Инцидентът се е разиграл на ул. "Струга" в морската столица, съобщава “Нова Варна”. Собствениците на автомобилите тази сутрин откриха колите си намачкани, както са паркирани на новото локално платно, свързващо булевардите "Владислав Варненчик" и "Сливница".
"Снощи някой е минал и е помлял паркираните от ляво и от дясно автомобили. Доколкото разбрах извършителят е известен на КАТ. В 8:50 часа тази сутрин преброих 6 ударени автомобила, но е вероятно да са били и повече. Някой от по леко ударените ги нямаше по късно", коментира един от свидетелите на случката тази сутрин Мирослав Иванов.
В социалните мрежи се коментира още, че извършителя на престъплението е бил с бял джип.

От пресцентъра на полицията потвърдиха случая, като уточниха, че младата шофьорка е загубила контрол над автомобила си малко след полунощ и е блъснала шест паркирани автомобила на ул. "Струга" №20. Заедно с управлявания от нея "Ленд Роувър" пострадалите коли стават седем. Проверка е установила наличието на 1 промил алкохол.
Случаят напомня на този с 21-годишната танцьорка Габриела Медарова от Пловдив, която на 15 април т.г. помля 10 коли надрусана и пияна.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?