Пиян наемател скочи на полицаи, че му разваляли купона

36-годишен мъж, който обитава жилище под наем на улица „Филип Тотю“ в "Кючук Париж", скочи да бие изпратените по сигнал за силен шум униформени служители на Първо РУ, защото му разваляли партито.  

Екшънът се е разиграл на 3 ноември м.г., когато раздразнени съседи се обадили в полицията и сигнализирали за кипящ купон на четвъртия етаж. Към мястото бил изпратен автопатрул, който пристигнал на адреса в 22:35 часа. Двамата полицаи установили, че наистина се вихри дива веселба.

Почукали на входната врата, която отворил наемателят. Полицейските служители се легитимирали и поискали документ за самоличност от мъжа. Той им отговорил, че си е изгубил картата и ще предостави международен паспорт. Същевременно нарушителят опитал да възпрепятства полицейските служители да извършат проверка вътре в жилището за установяване на другите лица, като започнал да ги обижда. Побеснял, посегнал и нанесъл с юмрук удар в областта на гърдите на единия униформен. Наемателят веднага бил отведен в Първо РУ, където продължил с обидните думи и дори напсувал дежурния инспектор.

За действията си мъжът бил изправен пред магистратите от Районния съд в Пловдив. Те взели предвид чистото му съдебно минало и добри характеристични данни и му наложили единствено глоба в размер на 200 лева.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?