Подай сигнал

PIMK Build вдига трети жилищен комплекс в Пловдив

Компанията избра отново най-зеления квартал “Западен” за новата си инвестиция

Имоти

от Даниела Арнаудова 2316 прегледа 0

Пловдивският лидер в транспорта ПИМК стартира втори жилищен проект в район „Западен”, чрез подразделението си PIMK Build.

Сградата е п-образна, със собствен двор, като в нея ще има апартаменти с всякакво изложение и различна квадратура, уточняват от компанията, която успешно продължава своите инвестиции на пазара на имоти. Припомняме, че в момента предприемачите издигат още един жилищен комплекс в район „Западен”, на кръстовището на бул. „Пещерско шосе” с улица „Елин Пелин”. Комплексът е от затворен тип - с 5 жилищни секции с по 6 етажа, а общият брой на апартаментите е 92. Друго голямо предимство на комплекса е, че ще има собствена детска градина с голям двор за игра.

Новият проект ще се реализира точно зад вече строящата се сграда. Основният билдинг е с п-образна форма, със собствен двор. В нея ще се предлагат предимно двустайни апартаменти. Инвеститорите са помислили за доброто им изложение и различни квадратура и големина, така че да са удобни за бъдещите им обитатели. Проектът предлага авангардна и разчупена архитектура, с интересни дизайнерски решения. Голямото му предимство е и в отличната локация. Комплексът е на 6 етажа, като общият брой на входовете е три, всеки със собствен асансьор. Изпълнението ще е луксозно, предвидени са паркоместа за всички апартаменти. Сградата ще бъде с контролиран достъп и видеонаблюдение. Цените на жилищата в момента също са преференциални - 500 евро/кв.м, докато проектът се продава на зелено.

Коментари