Петя Дикова смая мрежата с тази СНИМКА

Щастието е синът ти да заспи върху теб, да го гледаш как се усмихва насън и през цялото време да ти мирише на бебе", написа Илиян Любомиров

Бебето на Петя Дикова и Илиян Любомиров направи своя светски дебют, по-скоро дебют в социалните мрежи. Първият кадър на звездния наследник качи гордият татко.   "Щастието е синът ти да заспи върху теб, да го гледаш как се усмихва насън и през цялото време да ти мирише на бебе", написа писателят. 



Малкият Александър се роди на 22 април. Въпреки че е едва на няколко седмици, бебето на Дикова е най-желаното от десетки компании, които искат да го снимат в рекламни клипове. Семейството обаче е категорично, че синът им не е за продан. 

"Като порасне, може да се разсърди, като види, че снимките му с ново пюре или биберон пълнят социалните мрежи", категорични са родителите му.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Малена

Малена

16.05.2019 | 11:21

Всички деца са прекрасни, а за родителите си са една цяла вселена. Нека от дадем дължимото на всяка една настояща и бъдеща майка, публична личност или не Мама и Бебчо са Любов. Пипи вярвам щастието да всеки ден за теб. Бъдете Благословени.

Отговори
1 0
даааа

даааа

16.05.2019 | 11:01

горката само тя е родила и има дете дето заспива върху нея.ако не е тя ще бъде сузанита ако не е сузанита ще са ония петкановите.изобщо що не си публикувате цените за платени реклами на булевардния ви сайт.народа трепне в очакване да чете за петя дикова.хехехе

Отговори
2 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?