Подай сигнал

Пепа Деведжиева: ВМРО си правят пиар с детските площадки

Власт

от Пепа Деведжиева- общински съветник от РБ 770 прегледа 0

Пепа Деведжиева: ВМРО си правят пиар с детските площадки

Изумена съм от предложението на съветниците от ВМРО да се иска актуализация на бюджета и да бъдат дадени 360 000 лв. за изграждане на детски площадки във всеки район. В бюджета са заложени средства за детски площадки, а все още е май и не е логично да се допусне, че те вече са изградени и всe още има недостиг на места за игра.

Миналата седмица беше открита нова детска площадка в район „Южен“, места за игра се израждат и в останалите райони. Новите детски площадки са нещо чудесно, но не може да бъдат за сметка на други неща и тази позиция на ВМРО е чист предизборен пиар.

Играе се на една много тънка струна – децата. Бих подкрепила предложение за изменение на бюджета в името на строителството на нова детска градина или ясли, защото дефицитът на места е реален. Но във ВМРО се блазнят, че площадките се строят бързо и като наближат изборите, ще има какво да отчитат като дейност.

А и идеята, че парите трябва да бъдат за сметка на основния ремонт на улици в кв. „Беломорски“, е доста спорна. Така че ще гласувам против идеята на ВМРО.

Коментари