Подай сигнал

Паркът зад Санкт Петербург остава. Дават на Солак друг терен

Пловдив

от ЯНИЦА МАРОВА 1868 прегледа 0

Паркът зад хотел Санкт Петербург остава зелена площ, а собственикът на имота Байрям Солак ще бъде обезвъзмезден с друг терен. Това стана ясно след среща при областния управител Здравко Димитров. На нея присъстваха кметът Иван Тотев, адвокатите на Солак и представители на заинтересованите страни.

Все още не е ясно къде ще се намира новият терен, който ще бъде заменен срещу парка зад Санкт Петербург. "С дискусия - това е начинът да се разрешават възникналите проблеми. Днес противоречията между правата на собственика и гражданите намериха пресечната точка. Искам да подчертая, че никога не сме предлагали общината да закупи имота за 14 млн. лв., подчерта адвокатът на Солак.


Междувременно общината ще облагороди терена. Той ще бъде третиран против кърлежи и комари. Освен това ще бъде окосен.

Здравко Димитров не пропусна да честити юбилея на премиера Бойко Борисов, който съдейства за разрешаването на проблема.

Коментари


кво ти е виновен запада, та да си крадлив куманиз- болшевик,,няма ви уврат празните тараби

Когато се разкрие начина и технологията на придобиване на такива терени/ а те са хиляди, хиляди , в нашата "държава" тогава ще разберем за гигантските мащаби на корупция на всички нива и ще ни стане ясно, защо партийната субсидия трябва да е НУЛА/ Защото точно по такива случаи става ясно че партиите са огромното зло за България, партиите са организирани престъпни групи,които работят срещу държавата и държавните интереси, а ние данъкоплатците/ баламурниците/ им даваме пари, за да съсипват държавата ни.Нашата държава, не тяхната, защото те отдавна са закупили имоти, в държавите, които са им плащали за предателството срещу интересите на майка България и са получили доходоносни служби в тези държави, я раздават съвети, я четат лекции в Университети на Запад/които ако не вредят на България, в в най добрия случай са абсолютно безсмислени.Ех Алеко, няма ли начин да допишеш