Подай сигнал

Паника в Нова тв! Известна водеща се подпали

Лайфстайл

от Марица вест. 32044 прегледа 0

Лятното бунгало на Ани Салич на гръцкия полуостров Халкидики е било почти напълно унищожено миналото лято вследствие на пожар, предизвикан от новинарката на Нова тв.

Това пише „Уикенд“, позовавайки се на българи, притежаващи летни вили в съседство с тази на именитата телевизионерка. Според думите им, лумналият огън замалко да унищожи и техните бунгала, но за щастие пожарникарите действали светкавично и съумели да овладеят огнената стихия.

Инцдентът с ваканционното бунгало на Ани Салич се случил, след като новинарката пробвала да сготви вечеря за себе си и сина си Лазар. Не е известно дали водещата е забравила включен котлона в кухнята, или пък е станало късо съединение в някой от електроуредите. Новинарката твърдяла, че става въпрос за електроавария пред пожарникарите, но съседите й по имот на Халкидики са убедени, че Салич просто е зарязала без надзор включен котлон.

„Щеше да изпепели десетки бунгала и вили около плажа. След това даже не се извини, а още на следващия ден си тръгна за България. Нейното бунгало изгоря почти напълно“, гневят се на нехайството на популярната телевизионерка българи с имоти на Халкидики.

От срам говорителката напуснала мястото на инцидента със слънчеви очила и нахлупила шапка почти до нивото на очите.

Ани Салич си купи бунгало на популярния гръцки полуостров през 2014 г., като тогава брои около 100 000 евро за имота. След раздялата с мъжа й Бранко бунгалото остана за нея и децата й, като новинарката отскачаше при всяка възможност до южната ни съседка, за да се наслади на тюркоазените води на Егейско море. След миналогодишната авария, Ани е обявила за продан парцела си, но той все още не е продаден.

Коментари


Как не е изгоряла - тая дебелана проста ????

Не лъжете,не е миналото лято,а преди две седмици. И бунгалата на хората изгоряха. Лъжете,не се ли срамувате?

Абсолютни глупости!!!

Запалиха се от тъпи заглавия.Случва се много често.Дано да ги спасят скоро !

Мъка,мъка!Не стига,че се е подпалило бунгалото пък и не може и да го продаде.Марица,избихте рибата с тази статия!

кретени,малоумни новинарчета,подпалил ви се гъза миналото лято,а бе що не се самообесите бее

И къде е паниката, че на мен нещо ми убягна? Абе хора, бива ли да слагате толкова тъпи заглавия на статиите?

Защо толкова бавно реагират в Нова тв! МИНАЛОТО ЛЯТО изгоряло бунгалото, това лято решили да се паникьосат! Следващото лято сигурно цяла България трябва да бъде покрусена заради това бунгало!!! Въобще...ЗАЩО НИ ПРАВИТЕ НА МАЙМУНИ?!!!

Подпалило и се бунгалото,вие па пишете ,че тя се е подпалила ..за кво тия заглавия ????

Купувам го веднага, разсрочено плащане, три вноски.