Подай сигнал

Паника: Огромна бяла акула, доплува до самото крайбрежие

Видео

от Екип Марица 7723 прегледа 0

Паника: Огромна бяла акула, доплува до самото крайбрежие

Спокойният град Грабещиц го застигна вестта, че огромна бяла акула се появи близо до един от плажовете по крайбрежието, предава македонското електронно издание „Курир“, цитирано от pochivka.blitz.bg.

В Грабещиц, населено място близо до Шибеник, на самия бряг е заснета огромна бяла акула. Видеото публикува хърватският портал Index, който се сдобил със записа от очевидец.

Съобщава се, че видеото е направено на 6 юни около 16.00 часа. „Не сме виждали нищо подобно на тези места“, казва човекът, който е заснел акулата по крайбрежието на Адриатика, цитиран от медиите.

През май сърфист беше убит от акула на брега на Индийския океан на френския остров Реюнион.

През юни мъж успя да заснеме от терасата си, която се намира на 28-мия етаж, как жена плува до акула. Уникалният видеоклип е заснет в района на Панама Сити Бийч във Флорида.

Мъжът видял през прозореца си какво става и решил да снима. В този момент разбрал, че жената, която плува в океана, не вижда акулата край нея и започнал да вика за помощ. Така й спасил живота.

Коментари


Ово е големиот македонски мегалодон,од кого са произлезнували сички акули.

Тая акула е 1.5 метъра,само смешни статии качвате

Чий живот спасил - на жената или на акулата. От изложението се получава неяснота, двете са в женски род, а също и двете са хищни същества