Палави фенки налазиха Георги Христов на сцената

Проливният дъжд, който се очакваше миналата вечер и измести концерта на Георги Христов от Античния театър, не се случи, но за сметка на това зала С.И.Л.А. изригна. Гласището на певеца не остави равнодушни дори двете бебета в публиката. Ами да, така е: като пия - пия, но като пея - пея, каза Жоро.

Свежо чувство за хумор и още по-свеж парфюм демонстрира звездата на родната ни музикална сцена. След направените няколко тура между хората във въздуха остана уникално пролетно ухание и усещане за класа. Публиката затаи дъх още при появата на певеца, облечен в стилен бял костюм, и в продължение на повече от 2 часа не спря да аплодира и припява на “Чудак", "Нямам нужда от много приятели", "Всичко или нищо", "Изгарям" - все хитове, останали във времето.

Христов отдъхна единствено колкото да смени костюма с черен аутфит и отново нахлу между редовете, за да събере букети и целувки от верните си почитателки. 

Програмата от турнето му се нарича "Моят път" и певецът беше избрал да направи ретроспекция на творчеството си. Разположен удобно в красив фотьойл, той се беше подготвил с всичките си винилови плочи и компактдискове, както и с истории по създаването им. От всеки албум беше избрал по едно парче като комплимент към публиката. Певецът се раздаде изцяло, като не се смути дори от по-палавите си фенки, превземащи личното му пространство на сцената. Някои от тях си тръгнаха с автографи, а други едва ли ще се изкъпят в близките дни, при положение че отнесоха прегръдки и целувки от кумира си.

Георги Христов изнесе своя рецитал под звуците на брилянтното музициране на Варненската филхармония. Те от своя страна направиха реверанс към публиката с няколко класически интерпретации. 

Нощта имаше шанс да не завърши след поредица от бисове, за които Жоро призна, че майка му му е забранявала да отказва. Последен пирон закова с песента "Камино", като се извини на Ирина Чмихова и Лили Иванова, че едва ли ще може да я изпее като тях. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?