Палавата Розмари скъса синджира, спала ли е с Ричард СНИМКИ

Горещата Розмари от „ВИП Брадър” се оказа голяма палавница. Изкусителката, която накара мачото Ричард да хлътне по нея, в живота имала друго гадже, научи HotArena.

Манекенката, която е лице на агенция „Ивет фешън”, се отдаде на палави ласки в Къщата. Нейната шефка Ивет Григорова обаче е категорична, че аферата между двамата е чиста проба монтаж.

„Всичко е манипулация и монтаж. Категорично заявявам, че познавайки Розмари, не вярвам да е правила секс с Ричард в къщата на „ВИП Брадър”, както се опитват да го изкарат”, твърди Ивет, цитират от „България днес”.

Тя е категорична, че манекенката е сред най-успешните лица на агенцията в цял свят, а зад гърба си има твърде много сериозни професионални успехи, както и сериозно гадже, за да се впуска в необмислени афери.

„Рози има дългогодишно гадже германец, с когото много се обичат. Това с Ричард са глупости.

Всички в агенцията я подкрепяме и одобряваме представянето й в Къщата. Тя е толкова позитивна, държи се възпитано въпреки цялата дандания около нея. Момичето е живяло в Германия, не крещи, не прекъсва. Страхотна е!”, категорична е Ивет.

Красавицата си навлече доста подигравателни коментари в последните дни заради лудориите с мачото Ричат под завивките. Самият фитнес инструктор не пропусна да си направи реклама на неин гръб, заявявайки, че със сигурност ще остане в историята на предаването, тъй като не са много участниците, които могат да се похвалят с палуване пред камерите на най-гледаното риалити.

Междувременно 33-годишната хубавица, освен да лудува пред камерите на шоуто, има и доста горещи снимки от различни проекти.

Брюнетката споделя, че е учила в католическо училище, обожава българска шкембе чорба и яде много сладко.

Съдейки по перфектната й фигура, това съвсем не й личи.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?