Пайнерките се изповядаха! И намесиха картофа

Много от изпълнителите на музикална компания “Пайнер” отправиха своите послания в социалната мрежа в Деня на влюбените. Някои от тях публикуваха и интригуващи колажи на любовна тематика.

Деси Слава подкани своите почитатели да си изберат повод за празнуване днес като не пропусна да сподели пожеланието си в днешния празничен ден: “Обичайте, бъдете добри, бъдете всеотдайни и вярвайте в доброто, надеждата и истината!”

Трио Сопрано пък взеха на заем стих от великия Евтим Евтимов за своя поздрав – “Жената е виното на любовта”.
Татяна също побърза да сподели честитка в социалната мрежа за 14 февруари:“Честит празник, приятели! Бъдете много обичани и щастливи, ценете хората, които са в живота ви, раздавайте любов, за да ви се връща! Обичам Ви!”

Емилия също не пропусна да публикува своето усещане за любов: “Един ден ще се събудиш в неделя сутрин до любовта на живота си, ще направиш кафе или чай, ще закусите палачинки и всичко ще бъде повече от наред...”

Пепи Хростозова пък накара своите приятели във Facebook да се усмихнат като публикува една невероятна мисъл за любовта от лексикона й от 1996 година: “Ех, любов, любов – сварен картоф, разрежеш го, а той суров.”

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?