Пайнера: Разделих се с Лили, защото се правеше на тийнейджърка

Малцина знаят, че при инж. Димитър Димитров-Пайнера примата на българската естрада Лили Иванова записва един от най-успешните си албуми „Готови ли сте за любов“. В този период Лили решава да смени стила си и да се харесва и на по-младата публика.

„Аз лично я съветвах да не се прави на тийнейджърка на сцената, защото за нея ще бъде трудно в този жанр. Казах да си държи на традиционните почитатели, които я уважават, защото за младите рокаджии имаше певици като Милена. Тя не се съгласи и решихме да се разделим“, посочва Пайнера.

Той разказва, че когато Деси Слава си е тръгнала от компанията е съжалявал, но ето, че днес пътищата им отново са се пресекли и двамата пак работят заедно.

За Андреа и Камелия Митко Димитров заявява:

„Винаги излиза някой да си генерира актуалност, като започне да коментира “Пайнер” - фирмата и лично мен, при това много нелепо и неоснователно. Но не бих коментирал всичко казано по мой адрес, защото имам уважение към хубавото, което сме имали в предишни години.

В интерес на добрите години не искам да правя коментар, имали сме хубави години и с Андрея, и с Камелия, заради успехите не бих си позволил да кажа нищо лошо за тези изпълнители.

Защото, ако кажа нещо лошо, ще обидя и себе си. Аз съм ги рекламирал тогава, правил съм всичко възможно за техния успех и ако сега излезе, че съжалявам, все едно излагам и себе си на позор, аз така го разбирам“, отсича шефът на музикалната компания в интервю за 24 часа.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?