Падна страшна тайна за живота на Митко от "Фермата"

Настоящият футболен мениджър Митко от риалитито „Фермата“ не крие, че в миналото си е имал както поводи за гордост, така и тъмни моменти, с които не може да се хвали. Докато е бил десантчик, например, се е научил на лоялност към хората, с които се е сприятелява и че казаната дума е закон.

Повод за тези му откровения стана предателството, което той изпита от действията на емигранта Роман. Въпреки че двамата станаха близки, младежът не се поколеба да го избере за първи дуелист и с това сериозно да застраши последващото му участие във формата. Наред с миналото си на десантчик, Митко е имал и доста по-мътен период в живота си, в който дори се е озовавал на косъм от смъртта.

Фермерът е бил част от мутренска групировка, в която едва е оцелял. Митко признава, че често се е случвало да стреля по хора, а и към него неведнъж са летели куршуми. Освен това бил с издадена смъртна присъда и е станал жертва на отвличане. „Докато бях похитен, се молех да ме убият. Бяха три кошмарни дни, в които постоянно припадах, свестяваха ме и се опитваха да ми режат пръстите. Накрая ме закараха до една река и ме изхвърлиха в тръстиката.

Това е моментът, в който животът ми мина на лента, след като чух изщракване на помпа над главата си. Осъзнах, че съм жив, когато чух как колата се отдалечава. Така преживях смъртта си“, разказа Митко.

Източник: в. Труд

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?