Падна огромна тайна за семейството на Кейт Мидълтън и Уилям

Източник от Бъкингамския дворец издаде какво се случва между кралските братче и сестриче

Шестгодишният принц Джордж и четиригодишната принцеса Шарлот отдавна завладяват обществеността – при това не само британската, но и световната.

Дали те стават главни звезди на кралските сватби или пленяват обществеността със своята спонтанност при други важни събития - всеки път, когато децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям се явят пленяват не само обикновените хора, но и успяват да възхитят и останалите членове на кралското семейство. 

Източник от Бъкингамския дворец обаче издаде голяма тайна, свързана с отношенията между кралското братче и сестриче.

Според кралския източник Джордж и Шарлот имат много силна връзка.

„Те имат малка възрастова разлика и прекарват много време заедно. Те не винаги успяват да играят с други деца, така са се научили да разчитат един на друг”, каза той.

Но това не означава, че всеки от тях няма свои собствени интереси. 

Източникът от Бъкингамския дворец добави, че принц Джордж е „по-сдържан”, а принцеса Шарлот е много общителна, активна.

Освен това тя по-често, отколкото по-големият й брат, може да си позволи различни шеги, че дори и пакости. 

Така на скорошна ветроходна регата тя реши да се изплези на насъбралите се наоколо папараци. А това се хареса не само от обществеността, а и на майка й Кейт Мидълтън.

„Кейт само се разсмя и беше приятно да се види, че те не са само кралското семейство, а и най-обикновеното такова”, добави приближеният до тях.

Скоро принц Джордж и сестра му ще прекарат още повече време заедно, тъй като принцеса Шарлот ще отиде в същото училище, в което се обучава по-големият й брат, а именно Батерси Томас.

Що се отнася до най-малкото от децата на херцога и херцогинята на Кеймбридж, едногодишният принц Луи, той все още наваксва в отношенията си с принц Джордж и принцеса Шарлот, пише jenata.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?