Подай сигнал

Отървете се от тези цветя у дома! Носят болести и безпаричие

Здраве

от Марица вест. 56013 прегледа 0

Тези цветя носят нещастие в дома

Тези цветя просто съсипват всичко хубаво в живота ни, носят ни нещастие, безпаричие и много проблеми – както здравословни, така професионални и лични. В следващите редове ще разгледаме някои от тях:

Те имат много силна негативна енергия. Хората, които притежават такова цвете, често ще се чувстват зле здравословно и много уморени. По-добре не рискувайте здравето си ,като ги оставите в дома си.

Бръшлян

Въпреки че се твърди, че той носи късмет на неомъжените дами, то истината е, че това цвете носи само и главно нещастие. Не трябва да го държите в дома си, защото ще имате много семейни скандали. То по-скоро заплашва да ви разведе, защото ви гарантираме, че любовта просто ще напусне дома ви. Според Фън Шуи бръшлянът отнема жизнеността.

Имат лош ефект върху момичетата. Ще ви попречат да намерите истинската любов и да се жените. Лилавото може да доведе до безплодие.

Папрат

Това носи нещастие и лош късмет.Редно е да кажем обаче, че се счита, че ако имате папрат и тя изсъхне в дома ви, то всички лоши неща, които са ви се случили, ще изчезнат и ще се освободите незабавно от лошия късмет.

Фикус

Това е растение, предназначено за вдовици. Това мнение се формира, защото след война живите войници се връщаха само в домовете, където това цвете отсъствало. Не го дръжте в дома си.

Кактус

Някои хора смятат, че те помагат на жените да открият сродната си жена. Ако обаче дамата е женена, това растение може да развали семейния й живот.

Орхидея

Любителите на цветята сигурно обожават орхидеите, и искат да ги сложат в стаята си, но тя просто има привлекателен външен вид. Къдравите й корени поглъщат човешката енергия. Ако я поставите в спалнята ви чакат само лоши неща в живота.

Дифенбахия

Това растение съдържа отровен сок, който е опасен за другите. Домашен любимец, който яде от него, ще умре. Тази отрова предизвиква дразнене и на човешка кожа. Ако докоснете очите си, след като сте го пипали, може да предизвикате слепота. Ако го опитате, ще се задушите.

Олеандър

Поради външния си вид много хора биха искали да имат такова растение у дома. Но това е много отровно поради глизоидното съдържание в сока. Поради аромата си, олеандърът причинява гадене, замаяност, отравяне, проблеми с дихателната система. Дори сърдечната недостатъчност е възможна. Затова е по-добре да не го вкарвате в къщата.

Източник jenata.blitz.bg

Коментари


Само с глупости се занимавате! Цветя които носят безпаричие ! Хаааахахаах

Куцо и сакато, малоумно и некадърно се цанило да списва "новини". Жалка картина...

Пълни глупости. Кактусът "помага на жените да открият сродната си жена. "??? Не само, че някой написал такива безмислици в jenata.blitz.bg, но и друг още по- глупав решил, че написаното е нещо модерно, копирал го и си го постнал тук.

Пълни глупости на търкалета,но голямо търкалета

От всички само дифенбахия нямам. Простотии на кубици. Убеждавам се, че това нещо фън Шуй е пълна тъпня

Глупост

Нямало какво да пу ликува и пишат глупости суеверия разни бабини девтини бездарна журналисти цветето е красота нещо прекрасно за разлика от ваз плевели долни

На майка ви лалетата.По тъпа статия за цветята не съм чела ??

Кактусът пейоте ли бъде?

Що за болни фантазии, едно растение да причинява нещастие, както цветята в лудницата, да причиняват лудост, абсурд. Единствено човек с болно съзнание, може да измисли подобни глупости.

Дивенбахията ще я ядете ли че пишете че има отровен сок и животните не ядат отровни растения те ги разпознават като ги душат. Всички декоративни растения са отровни но никой не ги яде. Дори да попадне в устата листо от дивенбахия то има горчив сок и досега няма смъртни случаи с индоксикация със дивенбахия или други растения. Олиандър т.е Зокум се държи навън. Това да не се държат цветя във спалнята е пълна глупост. Цветята пречистват въздуха и много други качества. Написаните неща във статията СА ГЛУПОСТИ.

Пълни простотии са това

Аз имам пет орхидеи. Това е съвсем непретенциозно и много красиво растение.Имам ги от години и познавам хора, които също ги отглеждат.Не съм почувствала нещата, в които статията ги обвинява.Що за глупости??

Ако сте жена и имате влечение към вашия пол, но в миналото сте направили грешка да се омъжите, растението което ще ви помогне да се разведете и да намерите най-голямото щастие в живота е кактусът! Той ще ви свърже със сродна душа от вашия пол, и всичко в живота ще се оправи... Ей това се опитва да прокара автора ???

Няма цветя, които носят нещастие, може да има отровни.Цялата ни къща беше в бръшлян, пък си живеехме щастливо. Кактусите също имам приятелка, която има само кактуси, не пишете глупости.

Мразя глупостите

Пълни глупости

За олеандъра съм сигурна ,за другите -не зная.Но ,по-добре,не дръжте цветята си в спалнята,,,по съвсем други причини...

Само за дифенбахията съм съгласна, че сокът на стеблото е малко отровен.

Сигурно авторът е бил излъган от някой цветар!???

Пълни глупости

Honey, Im pretty sure you have smoked half of your house plants. If you dont have a man ,its not cuz of ficus,its cuz you dont give good head.

Вие сте се напушили здраво....

Особенно за кактус ми хареса, И за жената, търсеща сродната си жена, и жена, която женена, кой писа тая статия?

Да бе глупости

Вие адекватни ли сте?

Тази статия е писал човек, който мрази цветята

Абе какви са тези глупости

Пълни глупости.

Люти чушки ли да гледаме?