Подай сигнал

Отървете се от тези цветя у дома! Носят болести и безпаричие

Здраве

от Марица вест. 56304 прегледа 0

Тези цветя носят нещастие в дома

Тези цветя просто съсипват всичко хубаво в живота ни, носят ни нещастие, безпаричие и много проблеми – както здравословни, така професионални и лични. В следващите редове ще разгледаме някои от тях:

Те имат много силна негативна енергия. Хората, които притежават такова цвете, често ще се чувстват зле здравословно и много уморени. По-добре не рискувайте здравето си ,като ги оставите в дома си.

Бръшлян

Въпреки че се твърди, че той носи късмет на неомъжените дами, то истината е, че това цвете носи само и главно нещастие. Не трябва да го държите в дома си, защото ще имате много семейни скандали. То по-скоро заплашва да ви разведе, защото ви гарантираме, че любовта просто ще напусне дома ви. Според Фън Шуи бръшлянът отнема жизнеността.

Имат лош ефект върху момичетата. Ще ви попречат да намерите истинската любов и да се жените. Лилавото може да доведе до безплодие.

Папрат

Това носи нещастие и лош късмет.Редно е да кажем обаче, че се счита, че ако имате папрат и тя изсъхне в дома ви, то всички лоши неща, които са ви се случили, ще изчезнат и ще се освободите незабавно от лошия късмет.

Фикус

Това е растение, предназначено за вдовици. Това мнение се формира, защото след война живите войници се връщаха само в домовете, където това цвете отсъствало. Не го дръжте в дома си.

Кактус

Някои хора смятат, че те помагат на жените да открият сродната си жена. Ако обаче дамата е женена, това растение може да развали семейния й живот.

Орхидея

Любителите на цветята сигурно обожават орхидеите, и искат да ги сложат в стаята си, но тя просто има привлекателен външен вид. Къдравите й корени поглъщат човешката енергия. Ако я поставите в спалнята ви чакат само лоши неща в живота.

Дифенбахия

Това растение съдържа отровен сок, който е опасен за другите. Домашен любимец, който яде от него, ще умре. Тази отрова предизвиква дразнене и на човешка кожа. Ако докоснете очите си, след като сте го пипали, може да предизвикате слепота. Ако го опитате, ще се задушите.

Олеандър

Поради външния си вид много хора биха искали да имат такова растение у дома. Но това е много отровно поради глизоидното съдържание в сока. Поради аромата си, олеандърът причинява гадене, замаяност, отравяне, проблеми с дихателната система. Дори сърдечната недостатъчност е възможна. Затова е по-добре да не го вкарвате в къщата.

Източник jenata.blitz.bg