Откриха в Англия тялото на 39-годишен българин СНИМКА

Полицията в Кент потвърди, че неидентифицирано тяло, открито в Мейдстоун, е на мъж, за когото е съобщено, че е изчезнал по-рано тази година,  пише ITV News.

Тридесет и девет годишният Никола Георгиев от Мейдстоун бе обявен за изчезнал преди около шест месеца. За последно той бил видян на Upper Stone Street в Мейдстоун около 20:00 в неделя на 17 март.

Около десет дни по-късно полицията в Кент пусна апел за информация за изчезнали лица и го описа като мъж със средно телосложение с къса черна коса. Говорело се, че той има връзки с Брайтън в Съсекс.

През април детективите отправиха друг апел, заявявайки, че особено много биха искали да чуят нещо от членове на местната българска общност, които може би го познават и могат да предоставят информация за местонахождението му.

Но нито един апел за намиране на Георгиев не даде резултат.

Полицията в Кент твърди, че служители са били повикани в имот в Стагшоу, Мейдстоун в четвъртък, 16 май, след като е открито неидентифицирано тяло.

След криминалистични тестове на полицията в Кент бе съобщено в петък на 6 септември, че неизвестното тяло е идентифицирано като Никола Георгиев. Служителите казват, че смъртта не се третира като подозрителна и ще бъде изготвен доклад.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?