Подай сигнал

Откриха разфасована колата на рейнджърката

Регион

от Екип Марица 2811 прегледа 0

Десислава Стоянова

В автоморга край Карлово е намерена част от автомобила на изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова. От нея обаче все още няма никаква следа.

Не е ясно защо колата е била разфасована. По-рано от полицията изтече информацията, че автомобилът е бил на ремонт, пише блиц. Криминалистите и военна полиция продължават да работят по случая. В полицията са привиквани нейни приятели и колеги.

Историята започва да става все по-заплетена. Десислава е изчезнала малко след като е теглила голям заем, за който поръчител е станала нейна приятелка. Продължават да текат огледи и в жилището, където тя е живяла. Около блока има засилено присъствие на униформени, извършва се повторна проверка на района. Според съседи полицаите имали горещи следи, по които започнали да работят.

40-годишната рейнджърка е разведена, има син тийнейджър.

Противоречиви са и твърденията кога точно е изчезнала тя. Според едни, никой не я е виждал от миналия вторник (27.11.2018 г.). Сигналът, че Десислава е изчезнала, обаче е от миналия петък. Деца, които са играели пред блока, пък са казали, че са я видели в събота да се прибира в жилището си. До момента няма никаква следа и не се знае къде е красавицата, пише блиц.

Тя била оплетена в многобройни любовни връзки. Това, че е излязла и е оставила телефона в дома си и това, че е поддържала едновременно връзка с много мъже, навява асоциации, че говорим за нещо лично, което се е случило с Десислава. Едната от версиите е, че тя може да е излязла, оставяйки телефона си, за да не я проследят, а другата версия е, че някой й се е обадил, извел я е навън за малко и инцидентно й се е случило нещо.

Разследващи коментират, че нямат основание да смятат, че жената вече не е жива, въпреки че в Карлово усилено се носи слух, че е убита. Периметърът на действие на ченгетата се разпростира върху цялата страна. Денонощно се работи за издирването на военнослужещата. Пред репортера ни местни хора споделиха, че са били викани на разпит миналия ден и вчера над 30-40 души. Сред тях имало и такива, които не са я познавали, но са били приятели с нея в социалната мрежа. До момента нито любовник, нито приятел, нито роднина, нито колега е дал някаква ясна насоченост къде може да е Десислава Стоянова. Нашите източници разкриха още, че част от приятелите й са били потресени, след като са разбрали за двойствения живот, който е водела, тъй като обикновено се прибирала в дома си сама, демонстрирала скромно и съвестно поведение и никой не е подозирал, че тя върти толкова много мъже едновременно. Може би там е разковничето на историята, казаха още нашите източници.

Коментари