Откриха мъртъв изчезналия Иван!

Намерено е тялото на 28-годишния Иван Йорданов Йорданов, който беше обявен за издирване, съобщиха от ОДМВР-Варна.

В ранния следобед вчера беше съобщено, че в гориста местност до бивше военно поделение край с. Любен Каравелово е намерен тяло на мъж. На мястото незабавно е извършен оглед. Към момента се извършват процесуално-следствени действия по воденото досъдебно производство. Назначени са съответните експертизи.

Установено е, че това е Иван Йорданов Йорданов, който беше в неизвестност от 25 август. Той изчезна по време на нелегален музикален фестивал край Варна. Открил го мъж от селото: "Отидох снощи в гората и минах по долния път, където намерих трупа. Ние знаехме, че липсва, но не беше ясно, че е мъртъв. Отидох до него, погледнах го и се обадих на кмета", разказа пред Нова човекът. 

Цялото село е знаело за издирването. Около 40 души, полицаи и доброволци с кучета са се включили в търсенето. Въпреки това, около седмица, нищо не бе открито до вчера, когато тялото на 28-годишния мъж бе намерено.

"Вчера, получихме сигнал от наш жител, че е намерил трупа в близост до поделението. Той е на въпросния издирван Иван Йорданов. Миналата седмица получихме сигнал за коли с български и чужди регистрации в близост до селото. Срещнах младежи на 22 и 25 години, нормално облечени", каза кметът на село Любен Каравелово Иван Димитров.
Той допълни, че има притеснения сред хората в селото и уточни, че поделението не се охранява.

Предстои аутопсия на тялото, която трябва да даде яснота за причината за смъртта. По предварителни данни няма следи от насилствена смърт.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?