От читателите: В кръчма пипат лъжиците с голи ръце

Възмутена съм от обслужването и отношението в заведение за бързо хранене "Срещата" до гара Филипово. В събота на обяд с мъжът ми си поръчахме там основно и десерт. На касата служителката Любка Ангелова хвана с голи ръце лъжиците от страната, която се лапа, и ги заби в купите с крем карамел. Това е недопустимо, оплака се в редакцията Нина Стоянова. Тя направила забележка на касиерката, че не може така да пипа приборите на клиентите, защото не е хигиенично и опасно за здравето им и поискала да й сменят десертите. Ангелова дала други, но троснато отвърнала "Ми  не идвайте повече тук".

Стоянова, която и друг път ставала свидетел на такова хващане на приборите от страна на касиерката, но си премълчавала, този път не издържала. Взела книгата, с надпис "Рекламации", с намерение да напише оплакване, но салонната управителка, която не си казала името, не й позволила. Попитала какво толкова е станало и казала, че тази книга не е за предложения и оплаквания, а за данъчни проверки. Стоянова обаче забелязала, че същата книга била издадена през 2012 г.,  но страниците й били празни.

От касовия бон на заведението е видно, че то се държи от Мая и Стефан Миткови. На посочения на салфетките за хранене телефон за контакти, предоставена ни от недоволната клиентка, никой не отговори. Иначе на салфетката има надпис: "Доверете се на нестандартното".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?