Още един аржентинец в Локо

От Лаута официално обявиха трансфера на Карагарен

Сериозно аржентинско лоби се очертава в Локомотив през новото първенство. Втори сънародник на Диего Марадона е напът да подсили тима от Лаута след Лукас Масоеро. Става въпрос за защитника Николас Канавесио, който е близо до трансфер при черно-белите. 24-годишният футболист защитава цветовете на Атлетико Рафаела, като се подвизава на поста централен защитник и десен бек, което ще даде допълнителни опции пред наставника Бруно Акрапович.
Самият футболист призна пред Sportal.bg, че има желание да играе за Локомотив в нашата Първа лига, като в момента се водят преговори между двете страни. Агент на Канавесио е Рикардо Гонзалес Делгадо, който преговаря с ръководството на пловдивчани. 
“Имам огромно желание да играя в Локомотив, но засега нямам повече информация. Очаквам новини от агента ми Рикардо Гонзалес Делгадо, който работи по трансфера”, каза Канавесио. Очаква се да има повече яснота около трансфера на аржентинеца през следващите дни.
Междувременно от Локомотив обявиха официално привличането на Бирсент Карагарен. Самият футболист единствено пред Марица призна, че е подписал договор за 3 сезона с родния си тим. Той се завръща на Лаута след 18 месеца в Дунав. 25-годишният техничар от Асеновград по всяка вероятност ще бъде и новият капитан на черно-белите. До момента пловдивчани привлякоха още защитникът Масоеро и Георги Кременлиев от Арда.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?