Подай сигнал

Орхан Мурад направи нещо невероятно със свой авер

Лайфстайл

от Екип Марица 1087 прегледа 0

Орхан Мурад направи нещо невероятно със свой авер

Певецът Орхан Мурад се е вихрил преди дни в пловдивското село Паничари при стари приятели. Поводът бил позакъсняла Коледа, на която го поканил местният животновъд Цанко Лъсков.

Орхан Мурад и бай Цанко, както в Паничери наричат домакина, се свързани със стара дружба и приятелство. Двамата заедно създадоха вулгарния клип, изпълнен от него, Веселите момчета, заснет в дома на бай Цанко. Заглавието му е "Де бре, де бре". Останалите двама мъже, които пеят, също са слепи, както именитият наш изпълнител.

Бай Цанко клал прасе, а личен гостенин бил Орхан Мурад. Той бил докаран от шофьора си в селото, гостили го с пържоли, кюфтета, салати, бяло и червено вино, пише шоу блиц. После грабнал китарата и запял от душа и сърце на компанията.

На снимките Орхан Мурад е с друга емблематична за селото фигура - Спас Копорански, с прякор Спас Белия. Последният дори се разплакал на една от баладите, изпълнена от "почетния гост".

"Много сме горди и щастливи, че имаме такъв личен приятел. Като запее, разтваря сърцата ни, евала за таланта и за добрината и благородството на Орхан", са споделили домакините пред местни хора.

Орхан Мурад често обикаля региона. За никого не е тайна, че другият му голям приятел е кметът на съседното до Паничери село - Ново Железари. Кметът Петър Ненов редовно кани на гости именития музикант, а купоните и разпивките по повод и без повод, са до късни доби. Въпреки молбите на Цанко и Спас Белия ппреди дни да остане да нощува в Паничери обаче, Мурад потеглил за София, защото на другия ден сутринта имал важна професионална среща.