Огромно дърво премаза две коли до Хуманитарната СНИМКИ

 

Дърво се строполи на ул. „Хан Кубрат” в близост до съда и смаза две паркирали коли - Рено Еспейс и Фолксваген. За инцидента сигнализира читателка на marica.bg.

В момента служители на общината режат дървото, за да извадят колите, които са в неузнаваем вид. „Дървото падна точно на улицата, по която вчера мина шествието по повод 24 май на Хуманитарната гимназия. Цяло чудо е, че не се е стоварило върху някое дете. Щеше да го остави на място”, коментират пловдивчани.

Собственикът на Реното коментира пред "Марица", че няма автокаско и очаква общината да плати за щетите, още повече, че е в Синя зона. Ако не плати ще я съди. Вече се е посъветвал с адвокати по въпроса. Ще говори със застрахователен експерт, който да направи оценка на щетите и да каже за каква сума може да бъде обезщетението. Според запознати общината едва ли ще плати много - може би  около 1000 лева. Отделно в автоморгата ще му платят на килограм не повече от около 600 лева. Общо над 1600 лева, а една подобна кола на старо струва от 3000 до 4000 лева.

Щетите на другия автомобил - Фолксваген, са значително по-малки - там са ударени калника и мигача. Според запознати общината може би ще даде около 150 лева, а само боядисването на калника ще струва 100 лева.

Снимки Наташа Манева

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?