Подай сигнал

Общината: Пари за градски транспорт - само след анализ

Пловдив

от Валентина Йеремиева 341 прегледа 0

Снимката е илюстративна

Превозвачите, които обслужват градските линии, са поканени утре в 9 часа на среща при кмета в Общината. Те настояват да получат още 1 милион лева компенсации за превоз на пътници. Това обаче евентуално ще стане, след като се направи анализ.

"Не виждаме рязко увеличение на горивата, нито на заплатите в градския транспорт. Въвеждането на електронната система зависи от самите транспортни фирми. Не сме убедени, че качеството на услугата е подобрено, след като тази година вече увеличихме субсидиите с 1 млн. лева.", заявиха от Община Пловдив.

Коментари


Браво, кмета. С теб се и ще те харесаме май. Дръж позиция.

АКО ТОТЕВ БЕШЕ МЪЖ ОТДАВНА ДА СИ БЕШЕ ПОДАЛ ОСТАВКАТА САМО ЗАРАДИ ПРОВАЛА НА ТРАНСПОРТНИЯ ПРОЕКТ.ТАМ 20 МИЛИОНА НАШИ ПАРИ ИЗГОРЯХА ЗА НЕЩО, КОЕТО ВЕЧЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ НЕ РАБОТИ И ЕДВА ЛИ ЩЕ ЗАРАБОТИ.ДАЛИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ПРИ НЕГОВИТЕ ФИРМИ БИ ПЛАЩАЛ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ЗА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА.

Подкрепа за Община Пловдив. Това е решението. Анализ и отчетност.

Пуснете линии, може и да са само 2-3, но да са редовни. Това искаме ние. И тогава ще са пълни. Изедници, не Ви стигат парите?! Докога?!

Дали Тотев е мъж- мисля, че е. Но за превозвачите- съмнявам се. Момента за извиване на ръце е много подходящ. И те просто действуват. Намерили са и врата, която е отворена ....и така.

Тотев идиот такъв. Ти създаде тази криза и сега ни лук ял,ни лук мирисал.Не се крий зад ентата си общинска калинка , ами лично обясни на града проблема.Ама не ти стиска , щото знаеш , че пак си насран.Как за 8 години не се научи поне мъничко да кметуваш.Само шашми и далавери са ти празната кратуна.